Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ....!!

Παλαιστίνιοι έβαλαν φωτιά σήμερα πριν ξημερώσει στον τάφο του Ιωσήφ, ιερό τόπο για τους εβραίους, στη Ναμπλούζ στη βόρεια πλευρά της κ...


Παλαιστίνιοι έβαλαν φωτιά σήμερα πριν ξημερώσει στον τάφο του Ιωσήφ, ιερό τόπο για τους εβραίους, στη Ναμπλούζ στη βόρεια πλευρά της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, ανακοίνωσαν η παλαιστινιακή αστυνομία και ο ισραηλινός στρατός.

Δεκάδες Παλαιστίνιοι έριξαν κοκτέιλ μολότοφ στο σημείο αυτό, τόπο προσκυνήματος για τους θρησκευόμενους εβραίους και αιτία μεγάλης έντασης μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων κατά το παρελθόν, διευκρίνισε η παλαιστινιακή αστυνομία.

Ο εμπρησμός στον τάφο του Ιωσήφ ενισχύει τις ανησυχίες ότι η κλιμάκωση μπορεί να λάβει θρησκευτική διάσταση και να γίνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Η επίθεση, που προξένησε σημαντικές ζημιές, σημειώνεται ενώ Παλαιστίνιοι και Ισραηλινοί έχουν εμπλακεί εδώ και δύο εβδομάδες σε μια αντιπαράθεση η οποία έχει προκαλέσει τον θάνατο 32 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσοτέρων από χιλίων στην παλαιστινιακή πλευρά όπως και τον θάνατο επτά ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων στην ισραηλινή πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.