Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΖΩΗΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ...

Αν το σενάριο σας μοιάζει απίστευτο ο Λουίς Ορτίζ από την Καλιφόρνια είναι η ζωντανή (ευτυχώς) απόδειξη γι' αυτό. Ο Ορτίζ πήγε σε ...

Αν το σενάριο σας μοιάζει απίστευτο ο Λουίς Ορτίζ από την Καλιφόρνια είναι η ζωντανή (ευτυχώς)
απόδειξη γι' αυτό.

Ο Ορτίζ πήγε σε ιατρικό κέντρο με τον «χειρότερο πονοκέφαλο» της ζωής του. Οι γιατροί άμεσα τον υπέβαλαν σε αξονική τομογραφία που αποκάλυψε ότι στο κεφάλι του ζούσε ένα σκουλήκι-ταινία και ήταν αυτό που του προκαλούσε τους φριχτούς πόνους.

Ο νευροχειρούργος Σόρεν Σίνγκελ μόλις είδε τις εξετάσεις είπε στον σοκαρισμένο Ορτίζ ότι είχε μόνο μισή ώρα ζωής. «Ήταν πολύ οριακά τα πράγματα και ευτυχώς που ήρθε στο νοσοκομείο» δήλωσε ο Σίνγκελ.

Οι γιατροί έβαλαν σε κώμα τον Ορτίζ προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβαση. Η ενδοσκοπική κάμερα που χρησιμοποίησαν αποκάλυψε ότι στον εγκέφαλο του 26χρονου το σκουλήκι-ταινία είχε δημιουργήσει και ένα σάκο από προνύμφες.

Η κύστη αυτή εμπόδιζε την ενυδάτωση του εγκεφάλου του Ορτίζ και σύμφωνα με τους γιατρούς αν αυτό συνεχιζόταν για αρκετή ώρα θα προκαλούσε το θάνατο του 26χρονου.

Τώρα πλέον ο Ορτίζ αναρρώνει από την επέμβαση, κάνει ασκήσεις για να ακονίσει και να επαναφέρει τη μνήμη του και ετοιμάζεται να αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.