Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ... ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ...

Αντιμέτωπη με τον άνθρωπο που την έστειλε αιμόφυρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, βρέθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγη ώρα μια ηλικιωμ...

Αντιμέτωπη με τον άνθρωπο που την έστειλε αιμόφυρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, βρέθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγη ώρα μια ηλικιωμένη γυναίκα. Μόνο που η συνάντησή τους έγινε στα... εξωτερικά ιατρεία, όπου τον οδήγησαν οι αστυνομικοί για να τον αναγνωρίσει!

O Αλβανός τσαντάκιας την πλησίασε αθόρυβα την ώρα που περπατούσε μέρα- μεσημέρι σε έναν δρόμο της Χαλκίδας και τράβηξε βίαια την τσάντα της, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της. Πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, η τραυματισμένη 70χρονη έδωσε την περιγραφή του δράστη στους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή.

Μέσα σε λίγη ώρα, εντόπισαν τον 35χρονο αλλοδαπό και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, απ' όπου οδηγήθηκε με χειροπέδες στο νοσοκομείο. Η ηλικιωμένη αναγνώρισε τον δράστη που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για κλοπές και ναρκωτικά κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ληστεία και σωματική βλάβη και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.