Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΡΣΑ Ή ΚΕΡΑΣΜΑ;... ΘΑΝΑΤΟΣ! ΣΤΗΝ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ!!

Μια σοκαριστική ανακάλυψη έκαναν οι γονείς παιδιών τα οποία είχαν λάβει κεράσματα από σπίτια στην κομητεία του Τσέστερ, στην Πενσυλβα...



Μια σοκαριστική ανακάλυψη έκαναν οι γονείς παιδιών τα οποία είχαν λάβει κεράσματα από σπίτια στην κομητεία του Τσέστερ, στην Πενσυλβανία των ΗΠΑ, στο πλαίσιο του εθίμου Trick or Treat.

 Οι γονείς εντόπισαν βελόνες ραψίματος κρυμμένες επιμελώς μέσα στα κεράσματα των παιδιών τους. Η αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα μετά από τις καταγγελίες ότι τέσσερα παιδιά, από διαφορετικά σπίτια, ανακάλυψαν βελόνες μέσα σε μπάρες σοκολάτας.

Αξιωματούχοι ανέφεραν ότι το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου όταν τα παιδιά γύρισαν στα σπίτια τους μετά το Trick or Treat. Ένας πατέρας που ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία είπε ότι είδε στο Facebook κάποιου φίλου αναφορά για βελόνες στη σοκολάτα.

Στη συνέχεια έλεγξε τα κεράσματα των παιδιών του και διαπίστωσε ότι οι μπάρες είχαν μέσα βελόνες. Αξιωματούχοι από το Αστυνομικό Τμήμα του Kennett Square είπαν ότι δεν γνωρίζουν αν οι βελόνες μπήκαν στις μπάρες στο εργοστάσιο ή κάποιος τις είχε τοποθετήσει μέσα αφού τις αγόρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.