Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ... ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ...

Ομάδα αναρχικών που μπήκαν στο «Αχίλλειον» και ύψωσαν πανό, ήταν η αιτία να αναβληθεί η ομιλία του υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ. στο Βόλ...


Ομάδα αναρχικών που μπήκαν στο «Αχίλλειον» και ύψωσαν πανό, ήταν η αιτία να αναβληθεί η ομιλία του υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ. στο Βόλο Άδωνι Γεωργιάδη, προς στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Η ομάδα αναρχικών μπήκε στο «Αχίλλειον» και δεν επέτρεψε να γίνει η προγραμματισμένη εκδήλωση, με αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, να αναχωρήσει για το ξενοδοχείο Valis στην Αγριά, όπου διαμένει και να καλέσει εκεί, όσα μέλη της παράταξης μπορέσουν να πάνε για να τον ακούσουν.

Πιο πριν ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν εφαρμόζει το νόμο, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του κόμματος και είπε ότι αν γίνει πρωθυπουργός, στην Ελλάδα θα εφαρμοστεί ο νόμος.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας όπου έτυχε υποδοχής από τον βουλευτή Χρήστο Μπουκώρο, που τον χαρακτήρισε μαχητή, ενώ με θερμά λόγια μίλησε η πρώην υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή, επί υπουργίας του Άδωνι Γεωργιάδη και του έδωσε τις θερμότερες ευχές της και την αγάπη της, για τον αγώνα που κάνει. Απαντώντας ο πρώην υπουργός Υγείας, δήλωσε ότι με τη συμπολίτισσα υφυπουργό έχουν ακόμη και σήμερα εξαιρετική συνεργασία και άφησαν έργο στο υπουργείο.

Ο Α. Γεωργιάδης δήλωσε ότι η χώρα βρίσκεται στην κρισιμότερη περίοδο από την έναρξη της κρίσης και πρόσθεσε ότι ο Ελληνικός λαός έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά, για ν’ ανέβει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και πήγαν περίπατο οι προεκλογικές υποσχέσεις για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, χαμηλή φορολογία, κατάργηση του μνημονίου και «κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα».

Ο ίδιος αυτοπροσδιορίστηκε ως δεξιός και ως Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος που τιμά με σεβασμό τον Εθνικό Ύμνο και τη Γαλανόλευκη και τόνισε ότι οι δεξιοί δεν ακούγονταν στην κεντροδεξιά παράταξη, η οποία έπαθε φοβία για την ιδεολογία της, με αποτέλεσμα να κυβερνάει φοβικά και να χάσει πολύτιμο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.