Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ» ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ

Εδώ και μέρες η ηλικιωμένη φιγούρα τριγυρνούσε στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην Πάτρα... Κανείς δεν την γνώριζε. Οι καταστηματ...



Εδώ και μέρες η ηλικιωμένη φιγούρα τριγυρνούσε στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην Πάτρα...


Κανείς δεν την γνώριζε. Οι καταστηματάρχες οι κάτοικοι, της περιοχής την έβλεπαν πρώτη φορά.

Περπατούσε στο δρόμο και ρωτούσε διαρκώς τους περαστικούς: «Ξέρετε που είναι το σχολείο;»

Εκείνοι σιγοστέκονταν και της απαντούσαν: Τι θες γιαγιά; Να πάρεις το εγγονάκι σου; για να «εισπράξουν» την απάντηση που τους «πάγωνε»:

-Όχι, πάω να δω τους γονείς μου!

Οι περισσότεροι δεν έδιναν σημασία, άλλοι προσπερνούσαν με γρήγορο βήμα κατανοώντας οτι η γυναίκα πάσχει από κάποια νόσο και άλλοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν την γυναίκα που ίσα που μπορούσε να σταθεί στα πόδια της.

Το πρωΐ της Τρίτης, τα κατάφερε κι έφθασε στο σχολικό συγκρότημα της Αγίας Βαρβάρας. Στους περαστικούς επαναλάμβανε πάλι τα ίδια ενώ τα παιδιά του σχολείου της έδιναν ελάχιστη σημασία, και κοιτούσαν να χαρούν το παιχνίδι τους στη διάρκεια του διαλείμματος.

Τελικά κλήθηκε η Αστυνομία. Δύο αστυνομικοί την πλησίασαν και παρά τις αντιρρήσεις της την απομάκρυναν από το σχολείο αναζητώντας κάποιον συγγενή της.

Αν δεν βρουν κανέναν; Τότε η ηλικιωμένη θα οδηγηθεί σε κάποια κοινωνική δομή για να συνεχίσει μονάχη στο όνειρό της να ψάχνει τους γονείς της

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.