Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠ΄ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ... 56ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

Χειροπέδες σε έναν 56χρονο πέρασε η αστυνομία της Καλαμάτας καθώς τον συνέλαβε επ' αυτοφώρω να πλοηγείται σε ιστοσελίδα παιδικής ...



Χειροπέδες σε έναν 56χρονο πέρασε η αστυνομία της Καλαμάτας καθώς τον συνέλαβε επ' αυτοφώρω να πλοηγείται σε ιστοσελίδα παιδικής πορνογραφίας.

Αστυνομικοί συνέλαβαν στο πλαίσιο ενεργειών για την καταπολέμηση της πορνογραφίας ανηλίκων, έναν 56χρονο στην Καλαμάτα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για πορνογραφία ανηλίκων.

Οι άντρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντόπισαν τον 56χρονο  την Πέμπτη, να έχει εισέλθει μέσω διαδικτύου από το κινητό του τηλέφωνο, σε ιστοσελίδα απ' όπου προμηθευόταν υλικό παιδικής πορνογραφίας. Το κινητό τηλέφωνο του 56χρονου κατασχέθηκε, ενώ από την επιτόπια έρευνα που διενεργήθηκε σε αυτό, διακριβώθηκε η κατοχή εικόνων με υλικό παιδικής πορνογραφίας, τα οποία απεικόνιζαν παιδιά νηπιακής και βρεφικής ηλικίας σε σεξουαλικές πράξεις με ενήλικες, γεγονός για το οποίο ο 56χρονος συνελήφθη επ' αυτοφόρω.

Το κινητό τηλέφωνο του 56χρονου θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο, ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.