Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ 8ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ: ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ!!!

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πάτρα, με ένα μικρό παιδί να χάνει τη ζωή του από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι....

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πάτρα, με ένα μικρό παιδί να χάνει τη ζωή του από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι.

Το 8χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες ήταν προγραμματισμένο να περάσει το διήμερο μαζί με τον παππού και τη γιαγιά του, στο σπίτι τους στις εργατικές κατοικίες Ιτεών. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε φωτιά και αμέσως έσπευσε στο σημείο η πυροσβεστική, η οποία απεγκλώβισε τον παππού και τη γιαγιά.
Ο 58χρονος παππούς διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρίου με εγκαύματα. Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, δεν μπόρεσαν να βγάλουν και το μικρό παιδί ζωντανό. Το βρήκαν απανθρακωμένο, κάτω από το κρεβάτι.
"Ήμασταν μαζί στην κουζίνα, το τάισα και τον άφησα να πάει στον υπολογιστή... Μέσα σε 5 λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαμε να μπούμε στο δωμάτιο που ήταν το παιδί. Ο παππούς του κάηκε στην προσπάθειά του να βγάλει το παιδί από το δωμάτιο", ήταν τα λόγια της γιαγιάς του αδικοχαμένου παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.