Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ Τ'... @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ...

Ένα μοντέλο από την Αυστραλία, βαρέθηκε να λαμβάνει μηνύματα με φωτογραφίες αντρικών γεννητικών οργάνων στο Instagram και έκανε κάτι που ...

Ένα μοντέλο από την Αυστραλία, βαρέθηκε να λαμβάνει μηνύματα με φωτογραφίες αντρικών γεννητικών οργάνων στο Instagram και έκανε κάτι που θα μείνει στην ιστορία των socia media. H Emily Sears,όπως είναι το όνομα της, αποφάσισε να στέλνει τις φωτογραφίες των επίδοξων εραστών της, πίσω στις συντρόφους τους, για να γνωρίζουν και εκείνες τι κάνουν όταν είναι online.

H 31χρονη,η οποία μένει στο Los Angeles, δήλωσε στο Buzzfeed: «Συνήθως λαμβάνω μία ή δυο φωτογραφίες με πέη, την ημέρα, κάθε ημέρα. Πρέπει να καταλάβουν όσοι το κάνουν αυτό ότι η αίσθηση της ανωνυμίας που τους δίνει το διαδίκτυο είναι εσφαλμένη. όταν μου στείλουν μια τέτοια ακατάλληλη φωτογραφία, κάνω μία μικρή έρευνα.Συνήθως γράφουν στο facebook την οικογενειακή τους κατάσταση. Κάνω φίλη την σύντροφο ή τη σύζυγο και τους πληρώνω με το ίδιο νόμισμα».

Μάλιστα, η Emily, δήλωσε πως μερικές φορές λαμβάνει και ευχαριστήρια μηνύματα, από κοπέλες που τους έστειλε πίσω τη φωτογραφία του αγαπημένου τους, τα οποία αναφέρουν πως τους άνοιξε τα μάτια και πως δεν είναι η μόνη στην οποία στέλνουν τα γεννητικά τους όργανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.