Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!! ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ...!!

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Τρίπολή, καθώς συνελήφθη από άνδρες της ασφά...

"Πέρασαν" χειροπέδες σε υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Κατηγορείται για δωροδοκία - Κεντρική Εικόνα

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Τρίπολή, καθώς συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας, ο υποδιευθυντής του καταστήματος Γ.Ζ. ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το συγκεκριμένο πρόσωπο κατηγορείται για δωροδοκία σχετικά με υπόθεση χρηματοδότησης επιχείρησης από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραπεζικός υπάλληλος σε συνάντηση που είχε με άλλο άτομο στην κρεαταγορά πήρε τα χρήματα και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του. Εκεί οι άνδρες της ασφάλειας βρήκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε συρτάρι στο γραφείο του τραπεζικού.

Η σύλληψη απο την ασφάλεια πραγματοποιήθηκε μέσα στην τράπεζα στις 15:30 το μεσημέρι . Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα χρήματα, αποτελούν προϊόν εκβιασμού και δωροδοκίας και προέρχονται από υπόθεση χρηματοδότησης ΕΣΠΑ στην οποία θα μεσολαβούσε ο τραπεζικός υπάλληλος.

Για την δωροδοκία, εκτός από την αστυνομική έρευνα έχει διαταχθεί και εσωτερική έρευνα από την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας. parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.