Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΘ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ: ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ - ΚΑΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ

Έχουν καεί περισσότερα από 290.000 στρέμματα - Ένας τραυματίας με σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη - Μεταφέρθηκαν οι ασθενείς από το νοσοκομε...


Έχουν καεί περισσότερα από 290.000 στρέμματα - Ένας τραυματίας με σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη - Μεταφέρθηκαν οι ασθενείς από το νοσοκομείο - Κάηκε γέφυρα που ενώνει δύο περιοχές - Επιχειρούν περισσότεροι από 200 πυροσβέστες

Τον εφιάλτη της πύρινης κόλασης βίωσαν οι σχεδόν 700 κάτοικοι του χωριού Γιαρλούπ, λίγα χιλιόμετρα απόσταση από το Περθ της Αυστραλίας. Η φωτιά που προήλθε από τον καύσωνα βγήκε εκτός ελέγχου, με συνέπεια να περάσει μέσα από την κατοικημένη περιοχή και να κατακάψει σπίτια και φάρμες στο διάβα της.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη, ενώ εκφράζονται φόβοι και για θύματα, καθώς είναι αδιευκρίνιστο αν στα σπίτια που παραδόθηκαν στις φλόγες, είχαν προλάβει να απομακρυνθούν οι ένοικοι τους.



Στην ίδια περιοχή, αναγκάστηκαν να μετακινηθούν από το νοσοκομείο εννιά ασθενείς, καθώς και 11 άτομα που βρίσκονταν σε αναπηρικά καροτσάκια. Η φωτιά στην περιοχή του Περθ έχει κατακάψει περισσότερα από 290.000 στρέμματα γης, γεγονός που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής σε όλα τα επίπεδα.

Μεγάλη είναι η καταστροφή και στις υποδομές, καθώς μία γέφυρα που ενώνει δύο περιοχές στον South West HighWay κάηκε, ενώ πολλοί δρόμοι παραμένουν αδιάβατοι, καθώς έχουν παραδοθεί στην ανεξέλεγκτη πυρκαγιά. Στην περιοχή, σύμφωνα με τις αυστραλιανές αρχές, επιχειρούν περισσότεροι από 200 πυροσβέστες.



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.