Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ: ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ... ΑΝΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΤΙΛΑ!!!

Ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2014 και παίκτης της ομάδας Persepolis, Σόσα Μα...



Ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2014 και παίκτης της ομάδας Persepolis, Σόσα Μακάνι, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης από 90 ημέρες έως και δύο έτη, με την κατηγορία ότι ανήρτησε μία… φωτογραφία!

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη αφού προ ημερών τόλμησε να «ποστάρει» φωτογραφία του στην οποία αγκαλιάζει δύο γυναίκες που δε φορούν μαντίλα.

Σύμφωνα με τον ιρανικό Τύπο, ο Μακάνι παραβίασε το άρθρο 17 της ιρανικής νομοθεσίας σχετικά με το ηλεκτρονικό έγκλημα και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης από 90 ημέρες ως και δύο έτη.

«Κάθε άνθρωπος που δημοσιεύει φωτογραφίες ή βίντεο άλλων ιδιωτών ή συγγενών μέσω Διαδικτύου χωρίς την άδειά τους, καταστρέφοντας ή απαξιώνοντάς τους», τιμωρείται με φυλάκιση ή με πρόστιμο που κυμαίνεται ανάμεσα στα 155 και τα 1.230 ευρώ, αναφέρει το σχετικό άρθρο.

Παρ’όλα αυτά, ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή ισχυρίζεται ότι ο 29χρονος Μακάνι έπεσε θύμα χάκερ και ότι ο πελάτης του δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.