Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ... ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΙΑ! ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η... ΡΑΧΗΛ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΡΕΖΙΛΙ...

Με πυρά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και selfie με την "κολλητή" της Ραχήλ Μαχήλ η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σ...




Με πυρά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και selfie με την "κολλητή" της Ραχήλ Μαχήλ η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στο πανεπιστήμιο Πειραιά, για το αγαπημένο της θέμα: το απεχθές και επονείδιστο χρέος.


Η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου για το χρέος ήταν προγραμματισμένη το πρωί του Σαββάτου (09.01.2016) στο ισόγειο κτίριο του Πανεπιστημίου Πειραιά. Κι αν το ραντεβού ήταν στις 10:00, η πρώην πρόεδρος έστησε όσους την... περίμεναν για σχεδόν δυο ώρες!

Την ανοιχτή εκδήλωση διοργάνωσε η ευρωπαϊκή διεπιστημονική φοιτητική οργάνωση AEGEE, με θέμα «Ευρωπαϊκό χρέος και & προσφυγική κρίση: Ανταποκρίνεται με επιτυχία η ΕΕ; Θα επιβιώσει η ΕΕ;».





Περίπου 30 φοιτητές, φίλοι της Ζωής Κωνσταντοπούλου και η Ραχήλ Μακρή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να ακούσουν μια ακόμη ομιλία για το χρέος. Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στο κτίριο του ΠΑΠΕΙ και ο ιδιοκτήτης του κυλικείου του πανεπιστημίου της Αθήνας, ο οποίος της σέρβιρε τον καφέ της και αποδέχτηκε την... πρόσκληση της Ραχήλ Μακρή να βγάλουν μια selfie.







Όταν τελικά ξεκίνησε η εκδήλωση, προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ Deptocrasy του Αργ. Χατζηστεφάνου, το οποίο περιγράφει πως κάποια κράτη απέδειξαν πως το χρέος τους ήταν απεχθές και παράνομο και κατάφεραν να το διαγράψουν και πως τα κράτη αξιοποιούν το 50% των εισοδημάτων τους για το χρέος τους, με την ανάλυση να γίνεται ακόμη και από οικονομολόγους από το Εκουαδόρ!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.