Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΑΨΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ!!!

Παγωμάρα επικρατεί στους φανατικούς φαν της διάσημης ηθοποιού καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν πρόκειται να την ξαναδούν να υποδύετ...

Παγωμάρα επικρατεί στους φανατικούς φαν της διάσημης ηθοποιού καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν πρόκειται να την ξαναδούν να υποδύεται κάποιο ρόλο όπως έκανε στο παρελθόν. Η αστυνομική έρευνα, ωστόσο, δεν αφήνει καμία αμφιβολία.

Η 43χρονη πρώην ηθοποιός των EastEnders και τα παιδιά της, ο 8χρονος Zachary Bilal Kent-Blake, και ο 4χρονος Ben George Kent-Blake αγνοούνταν από τα μέσα Δεκέμβρη, όμως οι φόβοι για τη ζωή τους αυξήθηκαν όταν βρέθηκαν τρία πτώματα στην πίσω αυλή του σπιτιού της Blake στο Λονδίνο. Τελικα ταυτοποιήθηκαν ως η διάσημη ηθοποιός Sian Blake και οι δύο γιοι της.

Η αστυνομία συνέλαβε τον σύντροφο της, Arthur Simpson-Kent στη Γκάνα, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία για το συμβάν αλλά τις τελευταίες τρεις ημέρες δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.

Πέρα από το Final Fantasy XIV: Heavensward, η Sian Blake είχε εμφανιστεί και σε διάφορες βρετανικές τηλεοπτικές σειρές όπως το EastEnders και την ταινία Siberia


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.