Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Η ιστορία πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης λαμβάνει πλέον δραματικές διαστάσεις. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “Κο...

Η ιστορία πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης λαμβάνει πλέον δραματικές διαστάσεις.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” η Εκκλησία της Ελλάδος ετοιμάζεται να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε να ακυρωθεί η σχεδιαζόμενη πώληση στο σαουδαραβικών συμφερόντων ACG Fund έστω κι αν έχουν πέσει οι υπογραφές!

Η προσφορά υπεβλήθη από την Jermnyn Street Real Estate, θυγατρική της ACG.

Στο συγκεκριμένο fund συμμετέχουν και Τούρκοι (σύγχρονοι) πασάδες και συγκεκριμένα ο όμιλος Dogus Holding.

Η έκταση της Χερσονήσου της Βουλιαγμένης ανήκε στην Εκκλησία της Ελλάδος. Πέρασε στην δικαιοδοσία της μέσα από τα περίφημα χοτζέτια μετά από 400 χρόνια Τουρκοκρατίας στην Ελλάδα.

Χοτζέτια είναι οι αποφάσεις των τουρκικών ιεροδικείων και ειδικότερα είναι οι αποφάσεις με τις οποίες ο ιεροδίκης επικύρωνε τη μεταβίβαση ενός ακινήτου. Αυτά τα έγγραφα λειτουργούν ως τίτλοι ιδιοκτησίας, επομένως για τη σημερινή χρήση, που μας ενδιαφέρει, χοτζέτια είναι τίτλοι ιδιοκτησίας της οθωμανικής περιόδου.

Και τώρα έρχονται οι Τούρκοι να αγοράσουν εκ νέου την έκταση που είχαν παραδώσει οι ομοεθνείς τους στην Εκκλησία με το ευτελές τίμημα των 400 εκατομμυρίων ευρώ!

Είναι σοκαριστικό αν το σκεφθείς σε συνδυασμό με την απάθεια πολιτών αλλά και πολιτικής ηγεσίας. Είμαστε όλοι τόσο ξεφτίλες που παραδίδουμε το φιλέτο της Ελλάδας για 400 εκατομμύρια. Στην πραγματικότητα πρόκειται για 11 εκατομμύρια τουρκόσπορους εθνοπροδότες-τίποτε λιγότερο.

Ενάποκειται δε στο Συμβούλιο Επικρατείας να ακυρώσει αυτή την δραματική εξέλιξη για ολόκληρο το έθνος.

Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν γι΄αυτή την κατάκτηση ελληνικού εδάφους ως εξής:

Ενδεικτικά τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Η ΑΚSAM σε δημοσίευμα σχετικά με την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης αναφέρει ότι «Σε κοινοπραξία τουρκικής και αραβικής εταιρείας πουλήθηκε το μαργαριτάρι της Αθήνας», σημειώνοντας παράλληλα ότι το 15% των μετοχών της κοινοπραξίας το κατέχει ο όμιλος Dogus Holding.
Ενδεικτικοί τίτλοι στις υπόλοιπες εφημερίδες:
MILLIYET: «Τούρκος επενδυτής στο ξενοδοχείο Astir Palace στην Αθήνα».
CUMHURIYET: «Τούρκος μέτοχος στο ελληνικό Astir Palace».
BUGUN: «Πωλήθηκε έναντι 400 εκ. ευρώ, τούρκικο ‘άγγιγμα’ στον Αστέρα».
SOZCU: «Τούρκοι επενδυτές αγόρασαν ξενοδοχείο στην Αθήνα»
YENI SAFAK: «Αγόρασαν το ελληνικό ξενοδοχείο έναντι 400 εκ. ευρώ»

- See more at: http://ekklisiaonline.gr/ekklisisiaellados/item/10193#sthash.vg3sxPI8.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.