Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ...;;; ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ...

Συνελήφθη από την αστυνομία ο Ερτζάν Α. ο οποίος σκότωσε υπάλληλο στο Μπακίρκιοϊ , επειδή δεν του άλλαζε τα παπούτσια που είχε αγοράσει...



Συνελήφθη από την αστυνομία ο Ερτζάν Α. ο οποίος σκότωσε υπάλληλο στο Μπακίρκιοϊ , επειδή δεν του άλλαζε τα παπούτσια που είχε αγοράσει στις εκπτώσεις.

Έγινε γνωστό πως ο δράστης έχει ποινικό μητρώο σχετικά με κλοπές παράνομη οπλοφορία και κλοπή αυτοκινήτου

Στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία είπε πως ¨Είχα αγοράσει στις εκπτώσεις παπούτσια 99 λιρών, Την επομένη άλλαξε το χρώμα τους. Όταν το επέστρεψα μου είπαν να το πλύνω και θα απομακρυνθεί. Τα έπλυνα αλλά όταν δεν επανήλθε το χρώμα, τρελάθηκα¨.

Κάμερες ασφαλείας τον έχουν καταγράψει να πίνει καφέ σε καφετέρια, ακολούθως με το όπλο στο χέρι να βαδίζει προς το μαγαζί και μετά να διαφεύγει.

Στο περιστατικό που συνέβη στις 17 Δεκεμβρίου, ο δράστης πήγε σε ένα μαγαζί υποδημάτων επί της οδού Γιακούπ της συνοικίας Ζεϊτινλίκ στο Μπακίρκιοι και σκότωσε μ πυροβολισμούς τον 34 ετών υπάλληλο Μεχμέτ Αλτουντάς.

………………..
cumhuriyet.com
http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.