Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ: ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΝΩ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ...

Το μηχανάκι που εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (10/01/2016) εξετάζεται λεπτομερώς από τις αρχές. Επιπλέον σε εξέλιξη βρίσκονται έρε...

Το μηχανάκι που εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (10/01/2016) εξετάζεται λεπτομερώς από τις αρχές. Επιπλέον σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στην ίδια περιοχή καθώς παρά το γεγονός ότι είχε ελεγχθεί από τις αστυνομικές αρχές, δεν είχε εντοπιστεί νωρίτερα το μηχανάκι του συζυγοκτόνου.
Όπως μεταδίδει το Seleo, το μηχανάκι, αν και βρέθηκε την Κυριακή, οι αρχές δεν το μετακίνησαν, καθώς περίμεναν την σήμανση για να το εξετάσει. Η αστυνομία μετά την εξέταση της σήμανσης, μετέφερε το δίκυκλο στο αστυνομικό τμήμα. Επίσης στο σημείο, όπου βρέθηκε το μηχανάκι, υπήρχε και ένα αντρικό μπουφάν, που ακόμα δεν γνωρίζουν αν ανήκει στον Lesi James.
Οι αρχές εκτιμούν ότι βρίσκεται ακόμα κοντά στην περιοχή μαζί με τον 4χρονο παιδί του και ότι δεν έχει απομακρυνθεί αρκετά, όπως ακούγεται. Οι έρευνες από τους αστυνομικούς και τους εθελοντές συνεχίζονται.

www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.