Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

Εκδήλωση τιμής για τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας με θέμα, «Η ζωή, οι αγώνες και το εγκώμιο τού πρώτου Εθνικού Κυβερνήτη της Ελλάδος»,...


Εκδήλωση τιμής για τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας με θέμα, «Η ζωή, οι αγώνες και το εγκώμιο τού πρώτου Εθνικού Κυβερνήτη της Ελλάδος», διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Τουρισμού, το Ναυπλιακό Ίδρυμα Ιωάννης Καποδίστριας και η "Ενωμένη Ρωμηοσύνη".

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο Βουλευτικό, οργανώνεται στο πλαίσιο του έτους φιλίας Ελλάδος - Ρωσίας 2016 και επιχειρεί να αναδείξει την προσφορά του Ιωάννη Καποδίστρια και τον ίδιο ως πρότυπο πολιτικού και γνήσιου Έλληνα.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, όπως και αναφέρει σχετικό τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Βασικοί ομιλητές είναι ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως, αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Κανάκης, που θα αναπτύξει το θέμα «Ιωάννης Καποδίστριας και Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και η αναπληρώτρια καθηγήτρια της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Μαντουβάλου, με αντικείμενο «Ο Καποδίστριας, Θεμελιωτής του Νεότερου Ελληνισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.