Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΜΠΑΡΟΥΤΙ Η ΚΟΛΩΝΙΑ... ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΙΔΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Διαδηλώσεις ακροδεξιών και αριστερών οργανώσεων βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Κολονία, στον απόηχο των αποκαλύψεων για τις μ...




Διαδηλώσεις ακροδεξιών και αριστερών οργανώσεων βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Κολονία, στον απόηχο των αποκαλύψεων για τις μαζικές επιθέσεις εναντίον γυναικών και αστυνομικών τη νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην πόλη.

Η μία διαδήλωση διοργανώνεται από το  κίνημα «Pegida» με την συμμετοχή του ακροδεξιού κόμματος «Pro Koeln» και μελών εξτρεμιστικών οργανώσεων της περιοχής, με το σύνθημα «η Pegida προστατεύει».

Πολύ μακριά από το προπύργιό τους, τη Δρέσδη, στο ανατολικό τμήμα της Γερμανίας, οι «Ευρωπαίοι Πατριώτες Εναντίον του Εξισλαμισμού της Δύσης» έχουν καλέσει σε μια συγκέντρωση από τις 14:00 τοπική ώρα (15:00 ώρα Ελλάδας) μπροστά στον σιδηροδρομικό σταθμό, με κεντρικό σύνθημα «το PEGIDA προστατεύει».

Στη σελίδα του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook το κίνημα, που ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2014, διαβεβαιώνει ότι «χρησιμοποιεί» τις κλοπές και τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία, που αποτελούν ήδη αντικείμενο περίπου 200 μηνύσεων, σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel.







Η «αντι-διαδήλωση» διοργανώνεται από τις ομάδες «Η Κολονία αντιστέκεται», υπό το γενικό σύνθημα «Όχι στο ρατσιστικό μίσος! Όχι στην σεξουαλική βία!».

Περίπου 1.700 αστυνομικοί συμμετέχουν στην επιχείρηση περιφρούρησης των δύο συγκεντρώσεων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.