Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΗΘΟΣ ΣΠΥΡΑΚΟ!! «ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΤΕΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ» ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ-

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από το «Πρωινό», αποκάλυψε γιατί δεν έχουμε δει ποτέ στην εκπομπή του, «Στην υγειά μας ρε παιδιά», καλεσμένο...



Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από το «Πρωινό», αποκάλυψε γιατί δεν έχουμε δει ποτέ στην εκπομπή του, «Στην υγειά μας ρε παιδιά», καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο.

«Μιλούσαμε με μηνύματα με τον Γιάννη και έκανε κάτι σ’ έναν σπουδαίο άνθρωπο, που θεώρησα ότι εγώ με αυτόν τον κώδικα συμπεριφοράς…εεε, είμαι απόλυτος. Άμα δείχνεις ασέβεια σε έναν σπουδαίο άνθρωπο γιατί είσαι ένας χθεσινός τύπος και κάνεις επιτυχία για κάποιο λόγο, ας είσαι και ταλαντούχος, για μένα δεν υπάρχεις»

Δείτε ακόμη: Το ξέσπασμα του Σπύρου Παπαδόπουλου για τις φωτογραφίες με την Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Θα τους είχα στείλει φυλακή…»



Τι συνέβη όμως; Μία κόντρα που δεν εχει βγει στο φως της δημοσιότητας. Η Σάσα Σταμάτη με την σειρά της αποκάλυψε το παρασκήνιο, και το τι συνέβη μεταξύ των δύο αντρών.

Δείτε τι είπε στο βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.