Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΙΚΑ... ΠΕΘΑΝΕ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ, RENE ANGELIL ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστό πως ο σύζυγος της Celine Dion, Rene Angelil, πέθανε σε ηλικία 73 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ...



Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστό πως ο σύζυγος της Celine Dion, Rene Angelil, πέθανε σε ηλικία 73 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια έκανε την ανακοίνωση και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Ο Rene Angelil ήταν ο σύζυγος της Celine Dion, από το 1994. Το βράδυ της Πέμπτης, πέθανε σε ηλικία 73 ετών, όπως έγινε γνωστό από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο ίδιος έδινε επί χρόνια μία θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο, που για πρώτη φορά του διαγνώστηκε το 1999.

Click4more: Πέθανε ο σύζυγος της Celine Dion - "Έσβησε" ο Rene Angelil σε ηλικία 73 ετών
Η δημοφιλής Καναδή τραγουδίστρια, είχε ιδιαίτερα στενή σχέση με τον σύζυγό της, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν και ο προσωπικός της μάνατζερ.

Από το περιβάλλον της Celine Dion, ανακοινώθηκε πως "o Rene Angelil, σε ηλικία 73 ετών πέθανε σήμερα στο σπίτι του στο Las Vegas, μετά από μία μαρκά και θαρραλέα μάχη ενάντια στον καρκίνο. Η οικογένεια ζητά η ιδιωτικότητά της να γίνει σεβαστή αυτές τις ώρες. Περισσότερες λεπτομέρεις θα γίνουν γνωστές αργότερα".

Την ανακοίνωση ανήρτησε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, στα αγγλικά και στα γαλλικά. Δείτε τα tweets:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.