Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΟΜΜΩΤΗ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΟΝ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ!!!

Έκκληση να βρεθεί κομμωτής ή κομμώτρια που θα περιποιείται την κόμη των 800 κατοίκων της κάνει η μικρή πόλη Norman Wells, στο νότιο άκρ...


Έκκληση να βρεθεί κομμωτής ή κομμώτρια που θα περιποιείται την κόμη των 800 κατοίκων της κάνει η μικρή πόλη Norman Wells, στο νότιο άκρο του Αρκτικού κύκλου, στον Καναδά. Η πόλη των 800 κατοίκων βρίσκεται αντιμέτωπη τον χειμώνα με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, όπως -50 βαθμούς Κελσίου και, ίσως αυτή να είναι η αιτία που εδώ και τρία χρόνια οι κάτοικοι κουρεύουν ο ένας τα μαλλιά του άλλου, ακόμα και με κουρευτικές μηχανές για πρόβατα!

Μια κάτοικος της πόλης, η Nicky Richards, τέθηκε επικεφαλής της εκστρατείας για αναζήτηση κομμωτή ή κομμώτριας και μίλησε για το πρόβλημα στην βρετανική εφημερίδα Guardian. Η Richards δήλωσε ότι η ίδια ενώ εργάζεται ως οικονομικό στέλεχος αναγκάζεται να κουρεύει τον σύζυγο, το αφεντικό και τα αδέλφια της, καθώς διαθέτει ελάχιστα απαραίτητα σύνεργα για να κάνει την ερασιτέχνη κομμώτρια και απέδωσε στις χαμηλές θερμοκρασίες της πόλης τον χειμώνα την απροθυμία κομμωτών και κομμωτριών να εργαστούν στην Norman Wells.

Όπως δήλωσε στην Guardian μόνο τον φετινό χειμώνα η θερμοκρασία μέχρι τώρα έχει πέσει τρεις φορές στους -40 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.