Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΛΑΣΣΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ...

“Είμαι αγρότης αγανακτισμένος και είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, είναι ένα νόμιμο κόμμα που είναι το πρόβλημα” αναφέρει ο Π. Μεσσαράς,...

“Είμαι αγρότης αγανακτισμένος και είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, είναι ένα νόμιμο κόμμα που είναι το πρόβλημα” αναφέρει ο Π. Μεσσαράς, που συνελήφθη για καταστροφή περιπολικού στα επεισόδια στο Χαϊδάρι, τονίζοντας πως το μπλόκο των ΜΑΤ προκάλεσε τη δική του συμπεριφορά.

“Πετάχτηκαν κάποιες πέτρες από θερμοκέφαλους σαν εμάς, ωραία, και τα ΜΑΤ απάντησαν επίσης με ρίψη πετρών. Επιτρέπεται; Στο απέναντι ρεύμα είχαν σταματήσει αυτοκίνητα, τα ΜΑΤ πετούσαν δακρυγόνα και η γυναίκα φώναζε και το παιδί έκλαιγε. Αγανάκτησα και μου ήρθε εκείνη τη στιγμή να σπάσω περιπολικό και το έσπασα”.

“Δεν προτείνω σε άλλους να κάνουν πράξεις ανομίας, αλλά αγανάκτησα και το έκανα και πιθανόν με τη συμπεριφορά των ΜΑΤ αν βρισκόμουν στην ίδια θέση το ίδιο θα έκανα” αναφέρει.

“Εμείς δεν κρυβόμαστε, δεν διαφεύγουμε” δήλωσε για τη σύλληψή του, πρόσθεσε πως “πέρασε από μια διαδικασία έτσι ανάκρισης από τα παιδιά της ΚΥΠ” και ότι την επόμενη ημέρα αφέθηκε ελεύθερος.

Για τη σχέση του με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα, δήλωσε πως τον ακολουθούσε σε ομιλίες του και πολιτικές εκδηλώσεις και τον στήριζε, ενώ πρόσθεσε πως αποχώρησε από μέλος της Χ.Α. πολλούς μήνες πριν τις διώξεις, για προσωπικούς λόγους.

Απόσπασμα της συνέντευξης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.