Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙ...!!! ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Μια τελείως διαφορετική εικόνα , απ΄ αυτή που παρουσιάζει η επίσημη επικοινωνιακή πολιτική και η οποία επιμελώς αποκρύπτεται , αποκαλύπτε...



Μια τελείως διαφορετική εικόνα , απ΄ αυτή που παρουσιάζει η επίσημη επικοινωνιακή πολιτική και η οποία επιμελώς αποκρύπτεται , αποκαλύπτει για σωρεία παραβατικών συμπεριφορών προσφύγων και μεταναστών ( που επιδιώκουν να περάσουν στα Σκόπια και βρίσκονται σε καταυλισμούς στην περιοχή) σε βάρος των δημοτών , ο Δήμαρχος Παιονίας , Χρήστος Γκουντενούδης .

« Στην περιοχή της Ειδομένης έχει τελεστεί πλήθος αδικημάτων (κλοπές, φθορές ξένης ιδιοκτησίας, σωματικές βλάβες κ.α.) και δεν μπορούμε να αφήσουμε να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση σε βάρος των δημοτών μας, οι οποίοι είναι και οι άμεσοι αποδέκτες του όλου προβλήματος» , καταγγέλλει σ΄επιστολή του , «κραυγή αγωνίας», προς τον αναπληρωτή υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής , κ. Μουζάλα.

Και ζητεί , να υπάρξει άμεσα «περίφραξη του καταυλισμού της Ειδομένης σε περίμετρο 450 μέτρων έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα των προσφύγων και των δημοτών μας».

Υπογραμμίζοντας και …υπενθυμίζοντας στον αρμόδιο υπουργό ότι « στην περιοχή υπάρχει ακριτικός πληθυσμός, ο οποίος έχει αγκαλιάσει και προσφέρει εθελοντική βοήθεια όσο κανείς από τους Ευρωπαίους προς τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη». Γι αυτό τονίζει, «είναι υποχρέωση δική μας και του Υπουργείου να προστατεύσει και να σεβαστεί τη βούληση και τις ανάγκες των δημοτών της Παιονίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.