Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΦΕΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ»... ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΑ

Πριν από λίγη ώρα, συμβασιούχοι των ΟΤΑ που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (15/02/2016) έξω από το υπουργείο Εργ...





Πριν από λίγη ώρα, συμβασιούχοι των ΟΤΑ που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (15/02/2016) έξω από το υπουργείο Εργασίας, κατευθύνθηκαν στα γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην περιοχή υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία. Νωρίτερα, σημειώθηκε και ένταση όταν ο εκπρόσωπος του κόμματος Πέτρος Καραγιώργος είχε έναν συγκρουσιακό διάλογο με εκπροσώπους των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές των Δήμων οι οποίοι διαμαρτύρονται καθώς εδώ και επτά μήνες είναι απλήρωτοι.

«Με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που τους ενδιαφέρει το πρόβλημα, οι άλλοι δε με ενδιαφέρουν», είπε σε διαμαρτυρόμενους ο Πέτρος Καραγιώργος προκαλώντας την αντίδραση ορισμένων εξ αυτών. Όμως, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε εκεί, κατηγορώντας κάποιους πως πήγαν εκεί «για τις κάμερες». Πάντως, ο Πέτρος Καραγιώργος δέχθηκε τελικά να συζητήσει με αντιπροσωπεία των διαδηλωτών.

Νωρίτερα, ένταση είχε προκληθεί και έξω από το υπουργείο Εργασίας όπου ζητούσαν να δουν την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου φωνάζοντας το σύνθημα: «Φέρε τα λεφτά να φάμε γεμιστά».

Με την Θεανώ Φωτίου, πάντως, οι απλήρωτοι συμβασιούχοι των ΟΤΑ, δεν κατέστη δυνατό να συναντηθούν. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.