Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ... ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!!

Η 17χρονη έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του ίδιου της του πατέρα μια γιορτινή μέρα... Εναντίον του πλέον εξετάζονται οι υποθέσε...



Η 17χρονη έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του ίδιου της του πατέρα μια γιορτινή μέρα... Εναντίον του πλέον εξετάζονται οι υποθέσεις του βιασμού και αιμομιξίας.

O πατέρας συνελήφθη στο ίδρυμα όπου πλέον νοσηλεύεται και προχθες προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου και εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.

Ήταν πέρσι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας όταν ο πατέρας ξέσπασε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του πάνω στην ίδια του την κόρη, αλλά το κορίτσι, σωματικά και ψυχικά στιγματισμένο βρήκε μόλις πριν 3 ημέρες το θάρρος να καταγγείλει τον πατέρα της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ" οι γονείς του κοριτσιού είναι χωρισμένοι και υφίσταται διάταγμα οικογενειακού Δικαστηρίου με το οποίο ο πατέρας είχε δικαίωμα να παίρνει το παιδί του κάποιες ημέρες της εβδομάδας.

Ήταν μια από αυτές τις ημέρες, που την βίασε. Η κράτηση του από το Δικαστήριο αποφασίσθηκεούτως ώστε να ληφθεί κατάθεση και από την μητέρα του κοριτσιού, άλλα και από κάποια ακόμα συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας.

Επίσης θα ζητηθεί και κατάθεση από τον πατέρα ο οποίος σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σε θέση να καταθέσει.

Παράλληλα η 17χρονη θα τύχει ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ από προχθές άρχισε η ψυχολογική της στήριξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.