Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑΡΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ: ΕΚΑΨΑΝ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ...

Λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, άγνωστοι προσέγγισαν υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται στην οδό Αχαρνών 41...

Λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, άγνωστοι προσέγγισαν υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται στην οδό Αχαρνών 419-421. Με βαριοπούλα φαίνεται να έσπασαν την γυάλινη πρόσοψη της τράπεζας και πέταξαν στο εσωτερικό της φιαλίδια προπανίου, στουπιά και μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό, τα οποία πυροδότησαν.

Η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις καταστρέφοντας σχεδόν ολοσχερώς το υποκατάστημα. Οι 13 πυροσβέστες με πέντε υδροφόρα οχήματα, κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά, χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για τους ενοίκους της πολυκατοικίας που εκτείνεται πάνω από την τράπεζα.

Μετά την κατάσβεση εντοπίστηκαν δύο γκαζάκια, μία βαριοπούλα και υπολείμματα από πλαστικά μπουκάλια. Την έρευνα ανέλαβαν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, οι οποίοι αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της τράπεζας και παρακείμενων καταστημάτων επιχειρώντας να εντοπίσουν τις κινήσεις των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.