Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ HOT SPOT... ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»...

Αρχισαν να βολταρουν μεσα στην Αγια Βαρβαρα οι προσφυγες που αφίχθησαν χθες στο ΧΟΤ ΣΠΟΤ του Στρατοπεδου ΑΡΜΑΤΩΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ .Συναντησα...


Αρχισαν να βολταρουν μεσα στην Αγια Βαρβαρα οι προσφυγες που αφίχθησαν χθες στο ΧΟΤ ΣΠΟΤ του Στρατοπεδου ΑΡΜΑΤΩΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ .Συναντησαμε μια παρεα απο 5 αδερφια οπως μας συστηθηκαν στα Αγγλικα οπου μιλουσε ενας απο τους προσφυγες. "Ειμαστε απο την Συρια μας ειπαν και καθησαμε 40 Ημερες στην Ειδομενη".

Η <ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ> οπως αποκαλεσαν τα ΣΚΟΠΙΑ μας εκλεισαν τα συνορα και μας εκανε την χαρακτηριστικη κινηση με την κλωτσια ενοωντας οτι τους απωθουσαν με τις κλωτσιες.

Μας ρωτησαν με ποιον τροπο θα πανε στην πολη ενοωντας την Βεροια .Στην παρατηρηση μας οτι εδω δεν λεμε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλα ΣΚΟΠΙΑ γελασε αλλα συνεχισε να αποκαλει MACEDONIA το γειτονικο κρατος.Εκεινη την ωρα περασε και σταμματησε ο Ιερεας του χωριου Πατερ Ευλογιος οπου συνομιλησε για λιγο μαζι τους.

Στην ερωτηση μας τι θα κανετε τωρα που ειναι κλειστα τα συνορα απαντησαν θα μεινουμε εδω ειπε χαρακτηριστικα Veria good people we stay here.Αυτη η απαντηση μας εκανε εντυπωση αλλα μας βαζει και σε ορισμενες σκεψεις για το ποτε προλαβαν να διαπιστωσουν οτι η Βεροια ειναι καλοι ανθρωποι αφου μολις χτες το βραδυ ηρθαν και μαλιστα με ολα αυτα που σηνεβησαν χθες.

Αξιοσημειοτο το γεγονος ενος αντρα που επισκεφτηκε το τοπικο φαρμακειο με γαγγραινα στο δεξι χερι και μετα απο παροτρυνση της φαρμακοποιου ξεκινησε με τα ποδια για το Νοσοκομειο!!Και ενω μιλουσαμε αλλοι προσφυγες ξεπροβαλλαν διανυωντας τους δρομους του Χωριου ενω κινηση υπαρχει και στον Επαρχιακο δρομο που οδηγει στο ΧΟΤ ΣΠΟΤ οπως θα δειτε και στο συντομο Βιντεακι.



http://ammosimathia.blogspot.gr/2016/03/5_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.