Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...!! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ...!!! ΣΤΑ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Η ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Στα τρία εκατομμύρια ευρώ ορίστηκε σήμερα η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας για καθεμία από τις τέσσερις άδειες ιδιωτικών καναλιών, με β...


Στα τρία εκατομμύρια ευρώ ορίστηκε σήμερα η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας για καθεμία από τις τέσσερις άδειες ιδιωτικών καναλιών, με βάση την Κοινή Υπουργική Απόφαση...
που υπέγραψαν ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ), που είναι επιφορτισμένη με τη διενέργεια του διαγωνισμού, το έργο του καθορισμού του εύρους της τιμής εκκίνησης ανατέθηκε στη διεθνή εταιρεία Deloitte, δεδομένου ότι «πρόκειται περί εξειδικευμένου αντικειμένου, το οποίο αντιμετωπίζεται για πρώτη φορά».

Η Deloitte έλαβε υπ' όψιν της τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα και διεθνώς, τα χαρακτηριστικά, τις προοπτικές και τις ιδιαιτερότητες του διεθνούς και ελληνικού διαφημιστικού, αλλά και του τηλεοπτικού κλάδου, καθώς και το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο.

Πλέον των ελληνικών, συγκεντρώθηκαν στοιχεία από γαλλικές, γερμανικές, ισπανικές, βρετανικές, βουλγαρικές, ιταλικές, τσέχικες, πορτογαλικές και κυπριακές πηγές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πριν τη σημερινή υπουργική απόφαση είχαν προηγηθεί άλλες δύο ΚΥΑ, η μία για τη μεταφορά της αρμοδιότητας διενέργειας του διαγωνισμού στη ΓΓΕΕ και η άλλη για τον καθορισμό του ελάχιστου αριθμού εργαζομένων ανά ειδικότητα που θα οφείλουν να απασχολούν τα κανάλια τα οποία θα αδειοδοτηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.