Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ: ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΗΝ 88ΧΡΟΝΗ ΕΒΡΑΙΑ ΣΕΞΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΔΟΚΤΩΡ ΡΟΥΘ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ!..

Η Αμερικανίδα dr. Ruth, η διασημότερη σεξοθεραπεύτρια, και 10 ακόμη διακεκριμένοι επιστήμονες, θεραπευτές, life, relationship, dating coa...


Η Αμερικανίδα dr. Ruth, η διασημότερη σεξοθεραπεύτρια, και 10 ακόμη διακεκριμένοι επιστήμονες, θεραπευτές, life, relationship, dating coaches θα διδάξουν για πρώτη φορά στους Έλληνες το φλερτ, την κατάκτηση, τον έρωτα, το σεξ, τις σχέσεις

Διεθνές Συνέδριο για την εξέλιξη του σεξ και των ερωτικών σχέσεων με τίτλο «Sexelixis Forum» θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον ερχόμενο Ιούνιο, με τη συμμετοχή διάσημων σεξολόγων και θεραπευτών, με τη σφραγίδα της sex editor Ειρήνης Χειρδάρη, σε συνεργασία με την I.C.B.-Event Management.

"Sexelixis", από τη λατινική λέξη "sex" και την αρχαιοελληνική λέξη "εξέλιξις".
"Forum", που στην αρχαία Ρώμη σήμαινε την αγορά, το δημόσιο μέρος, ενώ στη σύγχρονη εποχή σημαίνει τις σελίδες συζήτησης στο internet. To Sexelixis Forum είναι μια δημόσια συζήτηση για την εξέλιξη του σεξ και των ερωτικών σχέσεων, είναι ένας τόπος συνάντησης όπου φιλοσοφούμε τον έρωτα» αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνεδρίου.

Η Αμερικανίδα dr. Ruth, η διασημότερη σεξοθεραπεύτρια, ο dr. Barry Komisaruk, ο πλέον ανατρεπτικός σεξολόγος σήμερα, η κορυφαία στον κόσμο Βρετανίδα dating coach Kezia Noble, και 10 ακόμη διακεκριμένοι επιστήμονες, θεραπευτές, life, relationship, dating coaches θα διδάξουν για πρώτη φορά στους Έλληνες το φλερτ, την κατάκτηση, τον έρωτα, το σεξ, τις σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.