Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ Η ΜΟΥΡΛΕΝΓΚΟ...!!! ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑ «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»

ΚΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ... Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντ...


ΚΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ...


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την ομιλία της στην παρουσίαση του νέου πολιτικού κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».

Περιγράφοντας τις αρχές και τους στόχους του νέου κόμματος, η πρώην πρόεδρος της Βουλής σημείωσε μεταξύ άλλων: «Τοποθετούμαστε με την έμπρακτη υπεράσπιση της πατρίδας και της δημοκρατίας έναντι της εδώ και 6ετία βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος»

Όπως τόνισε, η «Πλεύση Ελευθερίας» αρχίζει αγώνα «για την αποτίναξη του ζυγού της μνημονιακής δεσποτείας, του ολοκληρωτισμού της ευρωγραφειοκρατίας, της χρεοκρατίας, της τραπεζοκρατίας και των συμφερόντων και ολιγαρχιών που υποστυλώνουν, τροφοδοτούν και ωφελούνται από αυτό το αντιδημοκρατικό καθεστώς, που περιφρονεί τη δημοκρατία και δικαιώματα κατακτημένα με θυσίες και με την αυτοθυσία πολλών πριν από εμάς, που έδωσαν τη ζωή, την υγεία, την ελευθερία τους. Έναν αγώνα απέναντι σε ένα απολυταρχικό-αυταρχικό καθεστώς και ένα ολιγαρχικό διαπλεκόμενο κατεστημένο, που χρησιμοποιούν νομισματικούς εκβιασμούς, τραπεζική τρομοκρατία και μιντιακή προπαγάνδα για να διαιωνίζονται»

Επέκρινε δε σφοδρά την κυβέρνηση λέγοντας «πρέπει να φύγουν» και πρόσθεσε: «Και μαζί τους πρέπει να φύγει όλο το σάπιο σύστημα συμφερόντων και ολιγαρχιών».

«Αυτοί που Κυβερνούν σήμερα δεν διαφέρουν σε τίποτε από το επίορκο και διεφθαρμένο προσωπικό των προηγούμενων δεκαετιών, παρά μόνο στο ότι κατάφεραν, στον πιο σύντομο χρόνο, να ακυρώσουν τους φαινόμενους και φερόμενους εαυτούς τους, να τσαλαπατήσουν τα πιο ιερά δημοκρατικά θέσμια και κεκτημένα και να επιδίδονται λαίμαργα στη νομή και διανομή της εξουσίας και στην άντληση ωφελημάτων για τους ίδιους και τους οικείους τους, εγκαινιάζοντας την πιο ακραία έκφανση του νεποτισμού, της φαυλοκρατίας και της παρεοκρατίας», συμπλήρωσε.

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε θέατρο της Αθήνας χαιρέτισαν η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών Πέπη Ρηγοπούλου, ο Eric Coquerel, συντονιστής του Αριστερού Κόμματος και στέλεχος του Αριστερού Μετώπου Γαλλίας, και ο Σταύρος Παπαϊωάννου, φοιτητής Οικονομικών και μέλος της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Τα έξι πανιά του καραβιού της «Πλεύσης Ελευθερίας» σε σχήμα «Δ» συμβολίζουν την: Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Διαφάνεια, Δικαιώματα, Διαγραφή χρέους και Διεκδίκηση Γερμανικών οφειλών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι γονείς της κυρίας Κωνσταντοπούλου, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σταθάς και Ραχήλ Μακρή, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργος Κασιμάτης, η δημοσιογράφος Αγλαΐα Κυρίτση, αλλά και ο γνωστός σκηνοθέτης, Μανούσος Μανουσάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.