Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕ... ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ!!!

Η Nissan ετοιμάζει στον Καναδά μια διαφορετική διοργάνωση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με στόχο να ξεκινήσει από τον ερχόμενο Δεκέμβριο τ...

Η Nissan ετοιμάζει στον Καναδά μια διαφορετική διοργάνωση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με στόχο να ξεκινήσει από τον ερχόμενο Δεκέμβριο το Nissan Micra Warrior Trophy

Μετά από μια επιτυχημένη εναρκτήρια χρονιά για το Micra Cup στον Καναδά και την θετική απήχηση των «Winter Warrior» crossovers στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο, η ιαπωνική μάρκα το… τερματίζει, διοργανώνοντας ένα χειμερινό διαγωνισμό μηχανοκίνητου αθλητισμού που όμοιός του δεν έχει ξαναγίνει !

Το Micra Warrior Trophy θα ξεκινήσει με δοκιμές στο τέλος του 2016 και τα ειδικών προδιαγραφών Micra, θα είναι εφοδιασμένα με ερπύστριες βαρέως τύπου, αλλά και με αναρτήσεις παρόμοιες με αυτές που εξοπλίζουν τα «Winter Warrior» crossovers!

Κι αν τα παραπάνω σας ενθουσίασαν, τότε… λυπούμαστε αλλά αυτή ήταν η εκδοχή της Nissan σε αυτό που λέμε «πρωταπριλιάτικο αστείο». Μπορούμε όμως να κρατήσουμε την εντυπωσιακή αυτή εικόνα και να σκεφτούμε «τι θα γινόταν αν…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.