Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ... ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ

Μεγάλη ένταση επικρατεί στο Περού ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή (10/4) στη χώρα της Νότιας Αμερικής. Όπως ανέφεραν ο...


Μεγάλη ένταση επικρατεί στο Περού ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή (10/4) στη χώρα της Νότιας Αμερικής. Όπως ανέφεραν οι αρχές, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων και ένας λοχίας και άλλοι τρεις στρατιώτες τραυματίστηκαν από επιθέσεις αριστεριστών Μαοϊστών.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του καρτέλ της κόκα. Νεκροί είναι ένας λοχίας και ένας πολίτης. Οι Περουβιανοί θα λάβουν μέρος στην εκλογή του τέταρτου προέδρου της χώρας, μετά την πολυετή εμφύλια διαμάχη που είχε ξεσπάσει στην χώρα, η οποία κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 69.000 ανθρώπους.

Οι φετινές εκλογές έχουν στιγματιστεί από αιματηρές επιθέσεις, αναβιώνοντας σκηνές από την περίοδο του εμφυλίου. Ο Κέικο Φουτζιμόρι είναι το εμφανές φαβορί, όμως οι αναλυτές δεν πιστεύουν ότι θα κερδίσει με απλή πλειοψηφία. Οι επιθέσεις ενδέχεται να προέρχονται εξαιτίας της μάχης που δίνει ενάντια στην εγκληματικότητα ο Φουτζιμόρι, ο οποίος θεωρείται ο μεγαλύτερος πολέμιος των καρτέλ ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.