Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ: ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΕΟΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ!..

Σε γκαλερί του Λονδίνου ο Αμερικανός Μίδας απεικονίζεται με αδαμιαία περιβολή και με μικρό πέος. Όμως, δεν είναι μόνο ο πίνακας - σκάνδ...


Σε γκαλερί του Λονδίνου ο Αμερικανός Μίδας απεικονίζεται με αδαμιαία περιβολή και με μικρό πέος. Όμως, δεν είναι μόνο ο πίνακας - σκάνδαλο που ρίχνει το... ηθικό του Τραμπ αφού τον παρουσιάζει με μικρό ανδρικό μόριο.

Η 24χρονη Αμερικανίδα ζωγράφος, Ίλμα Γκόρε, είχε την ιδέα να απεικονίσει τον Τραμπ όπως τον γέννησε η μανούλα του. Όμως ο πίνακάς της, αφού λογοκρίθηκε στην πατρίδα της , βρήκε περίοπτη θέση στην γκαλερί του Λονδίνου "Maddox Gallery". Το έργο εκτίθεται από την περασμένη Παρασκευή και πωλείται στην τιμή των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.



"Ο Ντόναλντ δείχνει τον μικρό Τραμπ", γράφει η γερμανική εφημερίδα "Bild" σχολιάζοντας τον πίνακα με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο να ποζάρει με αδαμιαία περιβολή και με μικρό πέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.