Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ...

Εκατοντάδες ακτιβιστές υπέρ των προσφύγων συγκεντρώθηκαν στο σημείο διέλευσης της σήραγγας Brenner για να διαμαρτυρηθούν για το σχέδιο τ...

Εκατοντάδες ακτιβιστές υπέρ των προσφύγων συγκεντρώθηκαν στο σημείο διέλευσης της σήραγγας Brenner για να διαμαρτυρηθούν για το σχέδιο της Αυστρίας για την ενίσχυση των ελέγχων στα σύνορα με την Ιταλία.
Η ειρηνική διαδήλωσε κατέληξε σε σύγκρουση με την αστυνομία με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον πέντε αξιωματικοί, όταν αρκετές δεκάδες διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τη γραμμή των ΜΑΤ ρίχνοντας μπουκάλια και πέτρες κατά των αξιωματικών. Η αστυνομία απάντησε με σπρέι πιπεριού και κλομπ για να απωθήσει τους οργισμένους νέους.
Οι διαδηλωτές πέταξαν και σωσίβια στη αστυνομία, κουνώντας σημαίες και κρατώντας πλακάτ που έγραφαν «Πρόσφυγες Καλώς ήρθατε! Δεν υπάρχει πλέον η Ευρώπη-φρούριο». Άλλοι κρατούσαν πανό που έγραφε "#Overthefortress ".

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.