Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ... ΤΡΕΜΕ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ!!!

ΟΙ υπερηρωικές ιστορίες με την υπάρχουσα μορφή και εικονογραφία τους αποτελούν κάτι το θεμελιωδώς αμερικάνικο κι έχει ενδιαφέρον ότι ακόμ...

ΟΙ υπερηρωικές ιστορίες με την υπάρχουσα μορφή και εικονογραφία τους αποτελούν κάτι το θεμελιωδώς αμερικάνικο κι έχει ενδιαφέρον ότι ακόμα κι οι διεθνείς υπερήρωες συνήθως έρχονται υπό τη στάμπα και τον έλεγχο της ευρύτερης αμερικάνικης φροντίδας. Η Marvel ας πούμε μας έχει χαρίσει Έλληνες ήρωες, Βρετανούς ήρωες, Καναδούς ήρωες, έναν ομοφοβικό Ιταλό που συστήθηκε και σκοτώθηκε καμιά δεκαριά τεύχη αργότερα, τελοσπάντων, από όλα έχουμε, αλλά η σταθερά είναι μία: Η δημιουργική βάση είναι τα γραφεία της Marvel στη Νέα Υόρκη.
Έχει λοιπόν πολύ ενδιαφέρον που η ταινία 'Guardians' έρχεται του χρόνου από τη Ρωσία για να παίξει με τους ίδιους όρους, αλλά ορίζοντας αυτούς τους υπερήρωες από την απέναντι όχθη, ως ένα γκρουπ χαρακτήρων που αναμφίβολα θα ήταν οι κακοί σε κάθε αμερικάνικη εμφάνισή τους. Στο πρώτο teaser μέχρι και εγκαταλειμμένο άγαλμα του Λένιν βλέπουμε.

Στην ταινία, από όσο μπορούμε να καταλάβουμε από το τρέιλερ, διάφοροι άνθρωποι από διαφορετικές περιοχές της Ρωσίας προσφέρουν τους εαυτούς τους για τύπου Weapon X πειράματα που τους μετατρέπουν σε επικίνδυνους, πανίσχυρους μεταλλαγμένους που ενώνονται για να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη απειλή. Έχουμε έναν κύριο που γίνεται αρκούδα με πολυβόλα στην πλάτη (#metaphor!), έχουμε έναν άλλο τύπο με κάτι πάρα πολύ κουλ λεπίδες που κάνει phase out όποτε γουστάρει, και γενικώς το όλο θέαμα μοιάζει υποσχόμενα εντυπωσιακό όσο και θεματικά over the top.
Σαν κάθε άλλη υπερηρωική ταινία, δηλαδή.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.