Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΜΕ ΜΙΣΟ ΠΕΟΣ!!! Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΑΡΗ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ...

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι μια γυναίκα σκέτος πειρασμός... και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια. H Amet...

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι μια γυναίκα σκέτος πειρασμός... και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια. H Amethyst Amelia Kelly, περισσότερο γνωστή ως Iggy Azalea, είναι Αυστραλιανή ράπερ, συνθέτης και μοντέλο. Γεννήθηκε στο Σίδνεϊ και μεγάλωσε στο Μαλαμπίμπι.

Η 25χρονη σταρ γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1990 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, έχει ύψος 1,78 μ. και τα τελευταία χρόνια τα έχει με τον Νικ Γιάνγκ..

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, έκανε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη, σε σχέση με το κέρατο που έφαγε, και ακόμα δεν μπορεί να το χωνέψει, αλλά η αλήθεια είναι ότι επειδή τον αγαπάει είναι διατεθειμένη να τον συγχωρήσει, αρκεί να μην το ξανά κάνει

«Μου έχει υποσχεθεί ότι θα με παντρευτεί και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα» είπε η τραγουδίστρια στην ραδιοφωνική εκπομπή «Orlando & The Freakshow» αποκαλύπτοντας παράλληλα πώς αυτός ήταν και ο λόγος που ανέβαλε τον γάμο της.

Η ίδια μάλιστα τον απείλησε, πως αν το ξανακάνει θα ξεσπάσει στο πέος του!

«Γύρισα και του είπα “Θα έχεις μισό πέος. Ένα ακόμη βίντεο, κάτι ακόμα να κάνεις και θα χάσεις τον ανδρισμό σου”».

Σύμφωνα με το TMZ, ο Nick Young, είναι ράκος ψυχολογικά, αφού δεν ήξερε πώς το βίντεο στο οποίο και παραδέχτηκε πως δεν είναι πιστός στη σύντροφό του θα διαρρεύσει, αφού ο συμπαίκτης του, D'Angelo Russell το έκανε χωρίς την συγκατάθεσή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.