Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΤΟΣΚΑΣ... «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ»...

Έτσι, αφού χθες είχε τονίσει ότι «οι δαρμένοι της Ειδομένης θα γίνουν οι αυριανοί τζιχαντιστές», ο κ. Τόσκας σε συνέντευξή του στην πρωιν...



Έτσι, αφού χθες είχε τονίσει ότι «οι δαρμένοι της Ειδομένης θα γίνουν οι αυριανοί τζιχαντιστές», ο κ. Τόσκας σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ αφού αρχικά αμφισβήτησε τη δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων στην Ειδομένη από τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ που ενημέρωνε για τις φήμες που κυκλοφορούν για νέα συγκέντρωση στις 11:00 το πρωί, έκανε λόγο ακόμα και για «ρεσιτάλ φημολογίας», ενώ σημείωσε ότι κατά την άποψή του δεν υπάρχει θέμα με τους μετανάστες στην Ελλάδα και ότι ο ελληνικός λαός «το προσφυγικό πρόβλημα εκτός από κάποιες ακριτικές περιοχές δεν το έχει νιώσει, παρά μόνο μέσω της τηλεόρασης».

«Δεν το έχει νιώσει στο πετσί του, εννοώ στην καθημερινότητα του. Δηλαδή μέσα στο κέντρο της Αθήνας δεν βλέπουμε πρόσφυγες, μέσα στο κέντρο των μεγάλων πόλεων δεν βλέπουμε πρόσφυγες, μεσα στις εθνικές οδούς δεν βλέπουμε πρόσφυγες, υπάρχει το πρόβλημα, δεν θέλω να πω να το κουκουλώσω, αλλά είναι ελεγχόμενο σε μεγάλο βαθμό και θα γίνει ακόμη πιο ελεγχόμενο τις επόμενες μέρες», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα:

«Τόσκας: Μπορώ να σας πω ότι ο ελληνικός λαός το προσφυγικό πρόβλημα εκτός από κάποιες ακριτικές περιοχές δεν το έχει νιώσει, παρά μόνο μέσω της τηλεόρασης.

Δημοσιογράφος: Δεν το έχει νιώσει;

Τόσκας: Δεν το έχει νιώσει στο πετσί του, εννοώ στην καθημερινότητα του. Δηλαδή μέσα στο κέντρο της Αθήνας δεν βλέπουμε πρόσφυγες, μέσα στο κέντρο των μεγάλων πόλεων δεν βλέπουμε πρόσφυγες, μεσα στις εθνικές οδούς δεν βλέπουμε πρόσφυγες, υπάρχει το πρόβλημα, δεν θέλω να πω να το κουκουλώσω, αλλά είναι ελεγχόμενο σε μεγάλο βαθμό και θα γίνει ακόμη πιο ελεγχόμενο τις επόμενες μέρες. iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.