Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ....!!! ΜΑΛΕΛΗΣ: ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΚΟΥΣΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ... Είπε οποί...


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ...


Είπε οποίος διαβάσει το σκεπτικό της απόφασης, «πρέπει να ντραπεί για την ελευθεροτυπία στην Ελλάδα»

Στον ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει την ευθύνη για τη διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ ο Σταμάτης Μαλέλης ο οποίος σε δηλώσεις του είπε ότι εικάζει πως υπάρχει κάτι άλλο που προφανώς είναι εντολή τουΣΥΡΙΖΑ για την σκληρή κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Alpha «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ο κ. Μαλέλης είπε οποίος διαβάσει το σκεπτικό της απόφασης, «πρέπει να ντραπεί για την ελευθεροτυπία στην Ελλάδα».

«Εμένα με διέγραψαν γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι εξέφρασαν, λέει, άποψη υπέρ του "ναι". Δηλαδή, θα έπρεπε εγώ να πάω στο στούντιο και να τους… πυροβολήσω ή να τους λογοκρίνω, να κάνω λογοκρισία. Δεν πιστεύω ότι αυτοί οι τρεις συνάδελφοι πήραν την απόφαση να με τιμωρήσουν, ότι εγώ προπαγάνδιζα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο, να υπάρχει μια εντολή, πρέπει να υπάρχει ένα σκεπτικό που έχει άμεση σαφήνεια με την σκληρή κριτική που κάνω στον ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.