Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ GLOCK!!!

Νομίζω εύστοχα θα δηλώσω πως οι περισσότεροι από εμάς είχαν πιάσει στα παιδικά μας χέρια το Ζapper, το περιφερικό για το NES. Το πρωτοπορ...

Νομίζω εύστοχα θα δηλώσω πως οι περισσότεροι από εμάς είχαν πιάσει στα παιδικά μας χέρια το Ζapper, το περιφερικό για το NES. Το πρωτοποριακό, για την εποχή του, σύστημα συνόδευε το Duck Hunt της Nintendo, ένα παιχνίδι που λίγο ή πολύ έμεινε στην ιστορία. Κάποιος, λοιπόν, αποφάσισε να μετατρέψει το αθώο zapper που στολίζει τις παιδικές αναμνήσεις μας σε ένα όργανο θανάτου. Την μετατροπή του Glock ανέλαβε η Precision Syndicate LLC, όπου και δημοσίευσε φωτογραφίες του όπλου στο Facebook. Τολμώ να πω πως το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, η κόκκινη λεπτομέρεια τονίζει όμορφα τις αποχρώσεις του γκρι στο Glock. Βέβαια, οι αναγνώστες άφησαν ανάμεικτα σχόλια, κυρίως πως δεν θα έπρεπε να δίνουμε το μήνυμα ότι τα όπλα είναι παιχνίδια στους νεότερους. Όσο και να αληθεύει αυτό, η Precision Syndicate LLC απολογήθηκε για τον σάλο που προκάλεσε και τόνισε πως πρόκειται για μεμονωμένο κομμάτι, από παραγγελία φίλου. Δεν έχει μπει σε παραγωγή, ούτε πρόκειται ποτέ.

Πολλοί μάλιστα, ρωτούσαν πως μπορούν να προμηθευτούν ένα ίδιο, αμφιβάλω όμως αν θα γίνε ποτέ κάτι τέτοιο, αφού παίζουν πολλά νομικά περί πνευματικής ιδιοκτησίας ανάμεσα στην εταιρία με έδρα το Τέξας και την Nintendo. Πάντως, ακόμα περιμένουμε να δούμε ένα lightsaber ή ένα energy sword από κάποιον κατασκευαστή. Τότε θα γίνει χαμός.

busted.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.