Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟ... ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ...

Τον Αύγουστο του 2013 μας συγκλόνισε μία ιστορία που διαδραματίστηκε στο Άργος. Η τώρα 17χρονη Ασπασία Μπόγρη, πυροβολήθηκε δύο φορές εξ...

Τον Αύγουστο του 2013 μας συγκλόνισε μία ιστορία που διαδραματίστηκε στο Άργος. Η τώρα 17χρονη Ασπασία Μπόγρη, πυροβολήθηκε δύο φορές εξ επαφής από τον πατέρα της για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του!

Η νεαρή κοπέλα δυστυχώς υπέστη σοβαρά προβλήματα στην υγεία της και όπως είναι γνωστό εδώ και δύο χρόνια νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα.

Από το πλευρό της δε λείπει λεπτό η μητέρα της, Σπυριδούλα Φατούρου, η οποία έχει γίνει ο φύλακας άγγελος της! Φροντίζει η κόρη της, πέρα από τη βοήθεια τον γιατρό να περνάει όμορφα και ευχάριστα μαζί της.

Πριν από λίγες ώρες και με αφορμή την Ανάσταση, η κυρία Φατούρου, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα στιγμιότυπο με την Ασπασία, γράφοντας ένα μήνυμα που πραγματικά ραγίζει καρδιές: «Εύχομαι το Άγιο Φως να φωτίσει τις καρδιές και το μυαλό όλων μας. Να μας κάνει καλυτέρους πνευματικά, ανθρώπους και να γίνει το θαύμα σε όλους μας. Καλή Ανάσταση, καλό και ευλογημένο Πάσχα φίλοι μου! Σας παρακαλώ πολύ, μην ξεχνάτε, ένα κεράκι για όλους αυτούς που σηκώνουν τον δικό τους Σταυρό»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.