Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΟΡΟΣΤΑΤΗΣΕ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ: ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ...

Με την καθιερωμένη λαμπρότητα ξεκίνησαν πριν από λίγο οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν των Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Αγίων ...

Με την καθιερωμένη λαμπρότητα ξεκίνησαν πριν από λίγο οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν των Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον φερώνυμο Ενοριακό Ναό που αποτελεί την 4η Ενορία της Πόλεως Καλαμπάκας και βρίσκεται στην περιοχή «Μπόμπα» της πόλεως.


Των θρησκευτικών – λατρευτικών ακολουθιών χοροστάτησε ο Μητροπολίτης «Σταγών και Μετεώρων» κ. Σεραφείμ, παρουσία πλήθος πιστών που συνέρρευσαν στην ενορία για να τιμήσουν τους δύο αυτούς Μεγάλους Αγίους της Εκκλησίας μας.

Συγκεκριμένα σήμερα πραγματοποιήθηκε η ακολουθία του Μέγα Εσπερινού προεξάρχοντος του κ. Σεραφείμ ενώ παρέστησαν αντιπροσωπείες από τις Ιερές Μονές των Μετεώρων, την Πολιτική Ηγεσία του τόπου και πλήθος κόσμου.

Αύριο Σάββατο 7.30 το πρωί θα ψαλλεί ο Όρθρος και στην συνέχεια η Πανηγυρική Θεία λειτουργία ιεροργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ.

romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.