Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ: Η ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ...

Θα μπορούσε να είναι μια κακόγουστη φάρσα αν δεν το επιβεβαίωνε ο ίδιος ο Γιώργος Ζαχαριάδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο fa...

Θα μπορούσε να είναι μια κακόγουστη φάρσα αν δεν το επιβεβαίωνε ο ίδιος ο Γιώργος Ζαχαριάδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο γνωστός μαραθωνοδρόμος –που στο πλούσιο «βιογραφικό» του έχει και το Βέροια-Τραπεζούντα με τα πόδια–, θέλησε να τιμήσει την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού τρέχοντας μέχρι το στάδιο της αρχαίας Ολυμπίας.



Όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε. Μετά από 25 ώρες και 180 χιλιόμετρα οι αρμόδιοι –όπως καταγγέλλει– δεν του επέτρεψαν την είσοδο στο στάδιο επειδή κρατούσε τη σημαία του Πόντου. «Μου είπαν ότι απαγορεύεται η είσοδος σε σύμβολα που δεν είναι ελληνικά», έγραψε στο facebook.



Το περιστατικό περιλαμβάνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αναγέννησις» στο Δήμο Πύργου, Χάρης Μιχαλόπουλος. Όπως γράφει με αφορμή την 19η Μαΐου, το αποτέλεσμα του συμβολικού αγώνα του Γιώργου Ζαχαριάδη ήταν να μην μπει μέσα στο στάδιο της αρχαίας Ολυμπίας επειδή κρατούσε κάτι «που δεν θεωρήθηκε ή αναγνωρίστηκε ως ελληνικό σύμβολο». Ο Χάρης Μιχαλόπουλος ζητά από τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, και δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει τα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια.

pontos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.