Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΜΟΛΙΣ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΚΑ - ΠΕΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ

Έχοντας εξοντώσει μια δεκαπεντάδα τρομοκράτες όσο και τον αρχηγό τους και τους εξοπλισμούς τους οι συριακές αεροπορικές δυνάμεις κατέκλυσα...

Έχοντας εξοντώσει μια δεκαπεντάδα τρομοκράτες όσο και τον αρχηγό τους και τους εξοπλισμούς τους οι συριακές αεροπορικές δυνάμεις κατέκλυσαν την Daech από αέρος με φυλλάδια με την τελευταία πρόταση.

Ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του με την υποστήριξη της ρωσικής και της συριακής αεροπορίας προήλασαν προς την πόλη Al-Thawrah γνωστή ως al Tabqa  στην επαρχία της Raqqa. Οι συριακές δυνάμεις βρίσκονται πλέον σε λιγότερα από 5 χλμ από την πόλη μετά από ένα σερί επιθέσεων που επιτελέστηκαν με επιτυχία εξήγησε στο Sputnik μια πηγή από το εσωτερικό του στρατού.

Οι συριακές δυνάμεις επιτέθηκαν σε κτίρια οχυρά των τρομοκρατών προερχόμενες από την πόλη Salamyeh στην επαρχίας της Hama.



Έπειτα η συριακή αεροπορία έριξε στην πόλη της Ράκκας και στα περίχωρά της φυλλάδια όπου η διοίκηση του στρατού προτείνει στους τζιχαντιστές για τελευταία φορά να παραδώσουν τα όπλα. Κάθε προσπέκτους περιέχει 2 φύλλα χαρτί.

Η α σελίδα αναφέρει : « μια τέτοια τύχη θα επέλθει σε κάθε τρομοκράτη που θ΄ανατρέξει στα όπλα και θα επιτεθεί στο στρατό και το λαό « , με μια εικόνα που εμφανίζει νεκρούς τζιχαντιστές κάτω από το φυλλάδιο. Ακριβώς κάτω από την φωτογραφία υπάρχει μια επιγραφή με μεγάλα γράμματα « Καταφθάνουμε αμέσως « . Το μήνυμα υπογράφεται από τη Γ διοίκηση του στρατού.Στη β σελίδα υπάρχει ένα κάλεσμα :



« Tρομοκράτη ! έφθασε η στιγμή τη αλήθειας.

Ο κόσμος αλλάζει πολύ γρήγορα.Ο στρατός προοδεύει.

Σκέψου:η ολιγωρία θα μπορούσε να σου κοστίσει τη ζωή.
Μην αμφιβάλεις σπεύσε να παραδώσεις τα όπλα για να σώσεις τη ζωή σου και το μέλλον σου « .sputnik 15.6.16

Tην Τετάρτη η συριακή αεροπορία έπληξε ένα Κέντρο διοίκησης και ελέγχου της ISIS πλησίον του στρατιωτικού αεροδρομίου Tabqa και σκότωσε αρκετούς τρομοκράτες μεταξύ των οποίων και τον εμίρη της ISIS διοικητή της αεροπορικής βάσης που ταυτοποιήθηκε ως ο σύριος Ahmad Kafrouma; μεταφέρει το ABNA.alalam 16.6.16

DIMPENEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.