Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ: ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΛΟΣΤΟ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις σκληρές εικόνες της φονικής επίθεσης εκδίκησης. Είναι η στιγμή που ο Mamadou Diallo καταγράφηκε ...



Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις σκληρές εικόνες της φονικής επίθεσης εκδίκησης. Είναι η στιγμή που ο Mamadou Diallo καταγράφηκε από τις κάμερες να χτυπά μέχρι θανάτου τον Earl Nash.
O 61χρονος είχε δεχτεί ένα τηλεφώνημα από τη γυναίκα του λέγοντάς του πως ο Earl Nash προσπάθησε να τη βιάσει. Έτρεξε να αντιμετωπίσει τον πρώην κατάδικο στην πολυκατοικία του Μπρονξ.

Ο ημίγυμνος επίδοξος βιαστής φαίνεται να ντύνεται τη στιγμή που ο Mamadou Diallo τον βρίσκει στο ασανσέρ και αρχίζει να χτυπά με μανία τον 43χρονο με έναν σιδερένιο λοστό. Ο επίδοξος βιαστής προσπάθησε να ξεφύγει από την επίθεση, με τον 61χρονο να συνεχίζει να τον χτυπά αλύπητα μέσα στο ασανσέρ.

Ο Earl Nash πέθανε στο νοσοκομείο Lincoln από σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του περίπου 3 ώρες αργότερα. Ο Mamadou Diallo συνελήφθη αργότερα μέσα στο βράδυ και ενώ αρχικά κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία, η κατηγορία που τον βαραίνει υποβαθμίστηκε σε επίθεση.

Αφού αφέθηκε ελεύθερος, ο Mamadou Diallo είπε στους δημοσιογράφους πως ενήργησε σε αυτοάμυνα. "Απείλησε τη γυναίκα μου", είπε φεύγοντας από τον ανακριτή. Η σύζυγός του είχε υποστεί ελαφρά τραύματα στο κεφάλι, με τον γιο του ζευγαριού να δηλώνει σοκαρισμένος από αυτό που έγινε.



Πηγή: Dailymail

NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.