Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ: ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΓΙΑ... ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ!

Δημιουργία κυλικείων εντός των δομών φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, προβλέπει, μεταξύ άλλων, τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βου...

Δημιουργία κυλικείων εντός των δομών φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, προβλέπει, μεταξύ άλλων, τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Πρόκειται για τροπολογία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής 35 σελίδων σύμφωνα με την οποία τα έσοδα από τον διαγωνισμό για τα κυλικεία εισπράττονται από τους οικείους Δήμους. Όπως διευκρινίζεται, κάθε διαγωνισμό που κηρύσσει η υπηρεσία Ασύλου και η υπηρεσία Υποδοχής εξαιρείται από τις σχετικές διατάξεις του νόμου περί δημοσίων διαγωνισμών, ανεξαρτήτως ποσού. Η ρύθμιση έχει αναδρομική ισχύ από 1.1.2016. Αρχικά η τροπολογία περιλάμβανε και διατάξεις για προσλήψεις χωρίς όριο στην υπηρεσία Ασύλου, καθώς και επίδομα ανθυγιεινής εργασίας στους υπαλλήλους της. Ωστόσο, αποσύρθηκε μετά την οργισμένη αντίδραση των κομμάτων και «επέστρεψε» χωρίς τις επίμαχες διατάξεις. Μεταξύ των διατάξεων που αποσύρθηκαν ήταν και οι ρυθμίσεις που διευκόλυναν αλλοδαπούς να λάβουν άδεια παραμονής επενδυτή, άδεια παραμονής ειδικού σκοπού και επί μακρόν διαμένοντος.

imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.