Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: ΓΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ ΠΟΛΑΚΗ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!!!

Σκληρή αντίδραση από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε πως οι περισσότεροι δικα...

Σκληρή αντίδραση από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε πως οι περισσότεροι δικαστές εμπλέκονται στο παραδικαστικό!

Οι Δικαστές σε ανακοίνωσή τους ζητούν την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου για το θέμα, ενώ παράλληλα καλούν τον υπουργό Υγείας να ανακαλέσει.

Αναλυτικά αναφέρουν:

“Οι χθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη περί παραδικαστικών κυκλωμάτων χωρίς την επίκληση κανενός στοιχείου και χωρίς αναφορά σε συγκεκριμένα άτομα δεν αποτελεί απλά ένα ακόμα φραστικό ατόπημα, αλλά συνιστά θεσμική εκτροπή. Οι δικαστές και εισαγγελείς της χώρας, που επιτελούν με αμεροληψία το συνταγματικό τους καθήκον, δεν ανέχονται στο εξής τέτοιου είδους συκοφαντικές δηλώσεις.

Ζητούμε πλέον την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος ως εγγυητής του Πολιτεύματος θα πρέπει να λάβει θέση. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας οφείλει ή να ανακαλέσει τις δηλώσεις του ή να καταγγείλει τους επίορκους Δικαστές, εφόσον γνωρίζει τέτοιους. Η ελληνική κοινωνία περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη το Δικαστικό Σώμα που στέκεται πάντα φρουρός της διασφάλισης της ελευθερίας και των δικαιωμάτων των πολιτών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.