Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΚΛΑΡΩΣΑΝ: ΖΕΥΓΑΡΙ ΡΩΣΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΠΛΑΚΑΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ...

Έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα επιχείρησε ένα ζευγάρι Ρώσων ομοφυλόφιλων να αφήσει ένα πλακάτ όπου αναγραφόταν «Love Wins» (Η αγά...

Έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα επιχείρησε ένα ζευγάρι Ρώσων ομοφυλόφιλων να αφήσει ένα πλακάτ όπου αναγραφόταν «Love Wins» (Η αγάπη κερδίζει) στη μνήμη των θυμάτων στο γκέι μπαρ του Ορλάντο.

Ωστόσο, το ζευγάρι συνελήφθη προτού προβεί στην κίνησή του καθώς θεωρήθηκε ύποπτο για παραβίαση εωσικού νόμου που απαγορεύει σε μεμονωμένα άομα να διοργανώνουν δημόσιες εκδηλώσεις χωρίς άδεια.

Τηλεοπτικό συνεργείο του ρωσικού καναλιού Rain TV κατέγραψε τη στιγμή της σύλληψης, ενώ ο ένας από τους δύο συλληφθέντες, ο Φελιξ Γκλιούκμαν ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook μια φωτογραφία τους στο πίσω κάθισμα του περιπολικού, γράφοντας πως «η αστυνομία μας συνέλαβε αμέσως και μας έβαλε στο περιπολικό για μη εγκεκριμένη ενέργεια. Το μόνο που θέλαμε ήταν να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας για τον θάνατο τόσων ανθρώπων και δεν είχαμε διοργανώσει καμία πολιτική κίνηση, είπε.

Το ζευγάρι κρατήθηκε για τρεις ώρες και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.