Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ...!! ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΠΡΩΤΑ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ» ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΤΖΟ ΚΟΞ...

Ο επικεφαλής του κόμματος Πολ Γκόλντινγκ δήλωσε ότι ο δράστης μπορεί να φώναξε οτιδήποτε, όπως για παράδειγμα «είναι ώρα να βάλουμε ...



Ο επικεφαλής του κόμματος Πολ Γκόλντινγκ δήλωσε ότι ο δράστης μπορεί να φώναξε οτιδήποτε, όπως για παράδειγμα «είναι ώρα να βάλουμε την Βρετανία πρώτη».

Μάλιστα, απέρριψε τις καταγγελίες των αυτήκοων μαρτύρων, κάνοντας λόγο για διαδώσεις. Σε βίντεο που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, ο Γκόλντινγκ χαρακτήρισε την επίθεση φρικιαστική. «Είναι μια πολύ κακή ημέρα για τη δημοκρατία μας. Οι βουλευτές μας είναι οι αντιπρόσωποι των πολιτών και αυτό ισχύει τα τελευταία 400 χρόνια. Είναι μια μαύρη μέρα για την χώρα μας και την δημοκρατία μας» ανέφερε ο ίδιος, και συμπλήρωσε: «Τι συνέβη λοιπόν; Πρέπει σε αυτό το σημείο να διαχωρίσουμε τις διαδώσεις από τα γεγονότα.

Τα γεγονότα είναι τα εξής: Υπήρχε ένας διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και μια βουλευτής, η Τζο Κοξ, παρενέβη σε αυτή τη διαμάχη και μαχαιρώθηκε και πυροβολήθηκε. Σε αυτή τη χώρα ζούμε τώρα, σε μια χώρα που μια βουλευτής μαχαιρώνεται και πυροβολείται στη μέση του δρόμου».

Το κόμμα «Πρώτα η Βρετανία» ιδρύθηκε το 2011 και δηλώνει ανοιχτά ότι είναι κατά της μετανάστευσης, της πολύπολιτισμικότητας και της «ισλαμοποίησης», όπως την χαρακτηρίζει, της Βρετανίας.

«Υποστήριζε να μείνει η Βρετανία στην Ε.Ε. και πολλοί άνθρωποι στην περιοχή μας είναι εναντίον αυτού. Δεν νομίζω ότι ήταν κάποιος από τους υποστηρικτές μας. Συμμετέχουμε στις εκλογές και διοργανώνουμε διαμαρτυρίες. Σε καμία περίπτωση δεν ενθαρρύνουμε αυτές τις ανοησίες. Είχε οικογένεια –μια τέτοια επίθεση εναντίον μητέρας είναι πραγματικά ντροπιαστική» είπε ο Γκόλντμπεργκ. ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.