Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΛΩΝΟΥΣ... Ο ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΝΥΚΤΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΣΩΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

Μετά τον Πούτιν και τους υπόλοιπους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, ήρθε και η σειρά του Αλέξη Τσίπρα να αποκτήσει τον δικό του σωσία. ...



Μετά τον Πούτιν και τους υπόλοιπους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, ήρθε και η σειρά του Αλέξη Τσίπρα να αποκτήσει τον δικό του σωσία.
Την «ανακάλυψη» έκανε ο γνωστός στιλίστας Μάρκελλος Νύκτας, ο οποίος προχώρησε και στην ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κύριος, ο οποίος βρίσκεται δίπλα από τον κ. Νύκτα, μπορεί να μη μοιάζει απόλυτα με τον πρωθυπουργό, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι έως τώρα είναι εκείνος ο οποίος έχει ταιριάξει περισσότερο στο προφίλ του από κάθε άλλον. Θα μπορούσε λοιπόν, αν δεν ήταν ο σωσίας του, να ήταν ο μικρός αδερφός του.

Να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω κύριος είναι ασφαλιστής και συναντήθηκε με τον Μάρκελλο Νύκτα στο Μουσείο της Ακρόπολης.

«Είμαστε γείτονες και το ανέβασα social media γιατί μοιάζει με τον αρχηγό του κράτους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο στιλίστας.




Πηγή: O Μάρκελλος Νύκτας «ανακάλυψε» τον σωσία του Τσίπρα [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/269993/o-markellos-nyktas-anakalypse-ton-sosia-toy-tsipra-eikona#ixzz4AKKjwxSS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.